Vasario 18-19 d. Rygoje vyks 24 valandų trukmės hakatonas “Future of Food: Building sustainable food systems”. Renginys suteiks puikią platformą generuoti inovatyvias idėjas tvarios maisto pramonės srityje, surasti bendraminčių ir varžytis dėl prizų. Kviečiami prisijungti ir dalyviai iš Lietuvos – studentai, mokslininkai, verslo atstovai.
Hakatoną Rygoje organizuoja Šiaurės ministrų tarybos biuras Latvijoje, „EIT Food Hub Latvia“, Rygos technikos universiteto „Design Factory” ir Nyderlandų Karalystės ambasada.
Pagrindinės hakatono kryptys: maisto atliekos, žiedinėės ekonomikos principai tvarios maisto pramonės sektoriuje, skaitmenizacija ir „naujas maistas”.
Išsami informacija apie renginį – jo svetainėje: https://www.futureoffood.eu/
Registracija bus uždaryta sausio 31 dieną.
Dėmesio: dalyviams, atvykstantiems iš Vilniaus bei Talino, organizatoriai žada kompensuoti kelionės autobusu išlaidas (ssisiekite su organizatoriais dėl išsamesnės informacijos).
Dalyviai ne tik susikaus dėl įsteigti prizinio fondo, bet taipogi dovanų gaus 2 dienų bilietus į vieną laukiamiausių technologijoms dedikuotų renginių Baltijos šalyse, turės galimybę praplėsti kontaktų tinklą bei susitikti su aukščiausio lygio specialistais, dirbančiais tvarios maisto pramonės srityje!